SUSHI-YA EMMEN

SUSHI-YA EMMEN Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 756 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi-Ya Emmen. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 4:52 Was een foutje gemaakt maar super snel opgelost prima gegeten!
25 jun 2022 om 19:29 Super, zoals altijd
25 jun 2022 om 0:39 Ik wilde graag om 9 uur het bezorgd hebben aangezien ik pas klaar ben met werken om 20:30, maar ze bleef aangringen of het niet eerder kon. Wat wel vervelend is want ik had al gezegd dat dat niet kon, vervolgens alsnog naar 20:45 verplaatst .
24 jun 2022 om 10:47 Heerlijke sushi
17 jun 2022 om 22:06 Alles super op smaak en warm en snel geleverd.
15 jun 2022 om 20:22 Het eten was goed op tijd en het zag er goed verzorgd uit en het was heerlijk. Dit ga ik zeker nog een keer doen.
12 jun 2022 om 20:11 Goede kwaliteit en mooi op tijd
9 jun 2022 om 8:02 Keurig op tijd volgens afspraak en heerlijke kwaliteit sushi!
31 mei 2022 om 19:24 Sushi is heerlijk vers en een snelle bezorging. Sushi-ya is zeker een aanrader!
28 mei 2022 om 19:49 Sushi was niet bijzonder viel uit elkaar smaak van de zalm viel erg tegen. Speciale tijd aangegeven kwartier te laat
28 mei 2022 om 9:15 Alles was warm
26 mei 2022 om 20:21 Super, zoals altijd